Veelgestelde vragen

Software & Systemen

Wat is een CMS systeem?

CMS systeem staat voor Content Management System en is een systeem waarmee u zelf vanaf iedere computer met een internetaansluiting wijzigingen kunt doorvoeren op uw website. U kunt fotos en videos bij de teksten plaatsen of producten opvoeren. Ons CMS systeem is niet ingewikkeld en door al onze klanten als zeer compleet en makkelijk bevonden.

Layout & Content

Heeft mijn website een uniek design?

Met uitzondering van de low budget websites zijn al onze websites uniek. De website wordt vanaf het begin opgebouwd zodat deze geheel aan uw huisstijl en wensen voldoet. Wij houden hierbij rekening met uw logo en uw fotos. U krijgt dus een uniek design.

Hoe lever ik afbeeldingen en teksten aan?

Teksten en afbeeldingen kunt u per e-mail aanleveren.

Domeinnaam & Hosting

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is de URL van uw website. Dit domein vraagt u aan bij uw host. Heeft u nog geen domeinnaam, wij bieden al domeinnamen aan voor 30 euro per jaar.

Wat is een host?

Hosting (ruimte die u huurt op het internet) is onmisbaar om uw website te kunnen tonen op het internet. U kunt de domeinnaam met hosting zelf regelen maar dit kunt u ook via ons doen. De kosten voor hosting op ons domein is 65,00 euro voor de duur van 1 jaar (u kunt na dit jaar gewoon verlengen). Tevens maken wij dan een e-mailadres aan met uw domeinnaam zoals info@webdevil.nl of info@intercube.nl.

Kosten & Betalingen

Moet ik een aanbetaling doen?

Voordat wij met het project starten zullen wij alle details met u doornemen. Bent u tevreden met het voorgestelde project, dan vragen wij u een aanbetaling van 50% van het gehele contractbedrag. Op 2/3de van het traject zal er nogmaals om 25% gevraagd worden. Aan het einde van het traject en pas als u volledig tevreden bent, voldoet u de laatste 25%.

Services & Support

Wordt mijn website aangemeld bij Google?

Aanmelden bij Google zit voor iedere website bij de prijs inbegrepen en alle websites worden zoekmachine vriendelijk opgebouwd.

Bieden jullie ook support?

Ja, wij bieden volledige support op alle websites die wij afgeleverd hebben. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij doen er alles aan om onze klanten zo tevreden mogelijk online te houden. WebDevil Webdesign is 7 dagen per week bereikbaar tot 10 uur savonds. Onze voorkeur gaat uit naar e-mail contact.

Ik heb een website maar wil hem laten restylen

Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Uw website wordt professioneel gerestyled en indien gewenst voorzien van de nodige nieuwe technische snufjes zoals een online shop, gastenboek, enz... Uiteraard ontwikkeld in uw eigen huisstijl en zoekmachine vriendelijk.

Overige

Hoelang duurt het voordat mijn website beschikbaar is?

Dit kan varieren van 1 week (voor kleine websites) tot een half jaar (voor de meest uitgebreide websites). Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om na te gaan hoelang wij erover doen om uw plannen te realiseren.

Waarom een webdesigner inschakelen als mijn buurjongen het ook kan?

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw buurjongen (eventueel met behulp van een speciaal programma) best een aardige website in elkaar kan flansen, maar als u een professionele website nodig heeft kunt u er beter voor kiezen om een webdesigner in handen te nemen. Het verschil is namelijk het verschil tussen dag en nacht (vooral in de code). Zo zijn zoekmachines vandaag de dag ontzettend belangrijk en zijn fouten in code (die er vooral zijn met kant en klare programma's) desastreus voor uw Google ranking. Ook letten onze webdesigners op de functionaliteit van uw website en zorgen zij ervoor dat uw site snel te laden is en dat de website geschikt is voor alle browsers. Dit zijn maar een paar van de kenmerken die zeer belangrijk zijn voor SEO (zoekmachine optimalisatie) en die de keuze voor een webdesigner zwaar laten wegen indien u een bedrijfswebsite nodig heeft.